Stjerner reagerer på "ekkelt" meldinger sendt til Erin Molan

Sportstjerner har rost Erin Molan og slått på nett troll etter at ‘motbydelig’ misbruk mot kanal 9-presentatoren ble utsatt.

Sunday Telegraph har avslørt Molan – som har stor betydning for Nines NRL-dekning – hjulpet overbevisende en troll som sendte sine falske meldinger på Facebook der han sa blant annet at han håpet at hun og hennes ufødte baby døde.

Ð ÐμÐ · уР»Ñ,Ð ° Ñ, Ñ Ð¸Ð · оР± Ñ € Ð ° жÐμниÐμ Ð · Ð ° Erin Molan trollmelding

Molan rapporterte mannen til politiet, og han ble arrestert etter at han ikke hadde kommet til retten, bøtelagt $ 1000 og gitt en åtte måneders suspendert straff.

Den 33 år gamle åpnet til The Sunday Telegraph om opplevelsen, og sa: ‘Når det kommer til scenen da jeg følte seg usikre, og jeg var tungt gravid, og noen truer livet mitt og barnets liv, er det også mye.’

Molans tidligere Channel 9-kollega og ex-NRL-spiller Beau Ryan, som jobbet tett sammen med henne på The Footy Show , tok til sosiale medier for å rosere TV-stjernen og slam de som bruker internett for å misbruke mennesker.

Erin Molan burde ikke være nødt til å sette opp med så voldsom misbruk.

Erin Molan burde ikke være nødt til å sette opp med så voldsom misbruk.

‘Bravo Erin, vi er så stolte av deg! Dette må stoppe. Tenk deg om dette misbruket var rettet mot din kone, søster, mor eller datter ???? Det er ekkelt, ‘skrev Ryan.

‘La meg se om jeg har skjønt dette riktig. Jeg tror sosiale medier kan være gode. Jeg er alt for at sosiale medier blir brukt til å gi folk en plattform for å dele sine synspunkter og meninger. Det er en positiv. Men det er en mørk side.

‘Når folk bestemmer seg for voldelig misbruk av mennesker eller truer dem, bør du holdes ansvarlig.

‘Jeg husker å snakke med deg dagen Footy Show ble hermetisert og jeg satte et bilde opp av oss 4 (de 4 vertene) og jeg måtte tilbringe de neste 3 timene ved å slette kommentarer.

‘Mishandlingen du har copped er ekkelt. Men du har fortsatt vist seg å jobbe de siste 12 månedene og gjort en enorm jobb.

‘Jeg har kjent deg lenge, og det er ikke så mange hyggeligere, mer ekte, omsorgsfull mennesker der ute. Jeg er stolt av deg, jeg beundrer deg, og forhåpentligvis får det folk til å tenke to ganger før trolling folk på nettet.

‘Effektene kan være ødeleggende.’

Tidligere australske netballkaptein Liz Ellis, som også jobber for Channel 9, er en vanlig panellist og sporadisk vert for nettets Sports Sunday- program, også veid inn på Twitter for å stemme sin støtte til Molan.

‘Forferdelig. Bravo @Erin_Molan for å møte dette søppelhodet på, ‘skrev Ellis.

Noen av misbrukene gjaldt Molans forestilling på The Footy Show – som hun var vert for – og den fryktelige Facebook-trollingen kom da hun var 33 uker gravid med sitt første barn.

Hennes datter Eliza er nå 11 måneder gammel og Molan sa at mer ansvar for online oppførsel kan bare være en god ting.

‘Hvis hver person tenker to ganger:’ Jeg kan bli ansvarlig. Jeg kan bli dømt. Jeg må kanskje gå til domstol hvis jeg truer eller skremmer noen ‘, så tror jeg det er bra for samfunnet,’ sa Molan.

‘Ingen skal leve i frykt på grunn av andres handlinger.’

Previous Article
Next Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *