Backstreet Boys ‘AJ McLean avslører pågående kamp med avhengighet:’ Jeg har gått tilbake i løpet av det siste året ‘

Når det kommer til sin kamp med avhengighet, har AJ McLean alltid vært på forhånd og ærlig.

 

I denne ukens spørsmålet om folk åpner Backstreet Boys-stjernen sin nærhet og hvordan han blir en pappa, har hjulpet ham med å holde seg på rette spor.

 

‘Du vet, det er interessant om nyfødte med familie og med barn – du må fortsatt sette deg selv først, og det har vært en virkelig stor kamp for meg,’ McLean, 40, innrømmer. ‘Se, jeg har ingen skam å si, jeg har gått tilbake i løpet av det siste året. Det er ingen hemmelighet at dette er en sykdom, og at det er en daglig kamp. ‘

 

 

 

AJ McLean
 
Stewart Cook / REX / Shutterstock
 

 

‘Er mine barn og min kone en stor støtte, og en stor inspirasjon? Ja, hundre prosent, ‘McLean, som deler døtre Ava Jaymes, 6, og Lyric, 20 måneder, med kone Rochelle, legger til. ‘Men samtidig er det største problemet jeg håndterer med dem, å sette meg først, og ikke min familie først. Fordi i mitt sinn, det er det du bør gjøre, bør du sette familien først. Du bør sette barna dine først. Men fordi jeg fortsatt er veldig koordinert, er jeg Mr. People Pleaser – og jeg tror det kommer mye fra å være en utøver, og ønsker å se publikum glad, og se alle rundt deg og elsker oppmerksomheten – jeg vil sørge for at alle er kule. ‘

 

Men, ‘Hvis du gjør det for ofte, så glemmer du å ta vare på deg selv, og du har en tendens til å gå seg vill i sausen. Og det har skjedd med meg mange ganger, sier McLean.

 

 

 

Gjennom sin karriere har musikken, som gikk inn i rehab i 2001, 2002 og 2011 for depresjon og overdreven alkoholforbruk, brukt stemmen til ikke bare å hjelpe seg, men å hjelpe andre som sliter med avhengighet.

 

‘En av de beste tingene jeg ble fortalt, fra min sponsor, fra vennene mine, er den eneste veien rundt er gjennom,’ forteller han Folket. ‘Og noen ganger skal du bare ha de verste dagene som er mulig. Men hvis du omgir deg med en god støttegruppe, hvis du går til møter, hvis du snakker med andre rusmisbrukere, må du gjøre det til en livsstil, du virkelig gjør det. ‘

 

‘Det betyr ikke at du ikke kan ha det gøy, og kan ikke være deg selv. Men hvis du vil være i live, er det ingen sant … For meg, slår du ikke den. Det er ikke som, ok, jeg er nykter, den er ferdig. Jeg drikker aldri igjen. Nei. Du må jobbe med det daglig. Eller jeg vil krype opp. Og det er en mor, og det vil vinne hvis du ikke tar vare på deg selv. ‘

 

 

 

Ava, AJ, Lyric og Rochelle McLean i 2017
 
Andy Keilen
 

 

Mens han fortsetter å kjempe, har han funnet trøst og helbredelse i sine døtre og kone armer.

 

«Før jeg var far, forstod jeg aldri hvorfor Brian og Kevin, og disse gutta ville rush hjem etter at en tur var ferdig,» forteller McLean om sine bandmedlemmer fra BSB. ‘Jeg, jeg er som,’ La oss bare bli her ute og ha det gøy. ‘ Men nå er jeg på den første 6:00 flyet tilbake til LA, fordi jeg ikke kan vente med å komme hjem, og bli hjemme, og ikke gjøre noe. La barna mine hoppe på meg! ‘

 

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Film og kose tid med Ava mens baby søster tar en lur! #lovemygirls

 

Et innlegg delt av AJ McLean (@aj_mclean) på

 

 

 

 

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

God natt på Malibu chili kokken av. Første karnevalstur for lyric. Gjort pappa syk, men hun elsket det. lol

 

Et innlegg delt av AJ McLean (@aj_mclean) på

 

 

 

 

 

 

Nå, som McLean og Backstreet Boys begynner å forberede seg på sin kommende verdensturné og en ny bølge av berømmelse, sier stjernen at han aldri har følt seg mer innhold med sitt liv.

 

‘Jeg har ingen angrer,’ innrømmer han. ‘Jeg tror jeg gjorde alt slik jeg skulle, antar jeg. Kanskje gjorde jeg det riktig, kanskje jeg gjorde det galt, men ingen er perfekt. Og jeg sitter fortsatt her i dag. Så åpenbart, takk Gud, noen ser på meg ovenpå, og jeg gjør noe riktig. ‘

 

For mer på Backstreet Boys og deres familier, så vel som deres kommende album og tur, plukk opp det siste utgaven av MENNESKER, på kiosk fredag.

Previous Article
Next Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *